top of page

Varsinaista koulutuskalenteria peruskoulutuksista ei ole. Kaikki koulutukset sovitaan oppilaiden kanssa henkilökohtaisesti. Henkilökohtaisella varauksella pyrimme helpottamaan sopivan ajankohdan löytämistä koulutusta varten. Järjestämme koulutuksia sekä arkisin että viikonloppuisin. Ajankohtaiset koulutukset löydät parhaiten meidän Facebook sivulta --Kynsistudio new nails

Peruskoulutuksista tarjoamme kaksi erilaista ohjelmaa: Basic ja jatkoksi Premium.

 

Basic 8pv 1155.-* ja jatko-osa Premium 4pv 590.-*  

*Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

 

Mosaic Basic peruskoulutus valmistaa sinusta vankan ammattilaisen ja Premium hio oppilaan taidot huipputasolle. Koulutus sisältää paljon harjoittelua ja vaatii oppilaalta sitoutumista. 

Koulutuksen sisältö perustuu uuden koulun oppeihin. Kynsien muotoilussa käytämme vain muotteja, ei enää muovisia tippejä. Muotoilussa keskitymme siihen että muotoillaan jo siveltimellä ja rakennemassalla, ei niinkään enää viilalla. Valmiit kynnet näyttää luonnollisesta ja vaikuttavat kevyeltä eikä raskailta. Kynnet tehdään aina huolellisesti ilman oikomista. 

 

Koulutuksen aikana käytämme vain Mosaic Nail Systems tuotteita. "Mosaic" on ammattilaisille tarkoitettu tuotesarja. Sarja on kehitetty Olesja Nikolenkon vankalla kokemuksella sekä ammattitaidolla. Kaikki tuotteet ovat monipuolisesti testattuja ennen lanseerausta monen kynsiammattilaisen toimesta. Sarjan tuotevalikoima täydentyy koko ajan ja uusia mielenkiintoisia tuotteita kehitetään ja lanseerataan. Sarja keskittyy tuotekehityksessä alan ammattilaisten toivomuksiin ja sarjan valikoimassa on juuri sellaisia tuotteita joita meillä ammattilaisilla olisi helppo ja miellyttävä käyttää jokapäiväisessä työarjessamme. Mosaicin tuotekehityksessä kuunnellaan siis juuri teitä ja painotetaan salonkityötä!

 

"Mosaic" tuotesarjan ainutlaatuisuus on palapelimainen harmonia hyvää laatua, edullista hintaa, helppoa työstettävyyttä, ergonomisia pakkauksia ja kaikkien tuotteiden mahtavaa yhteensopivuutta. Mosaic-sarjan avulla pääset hyödyntämään oma luovuuttasi, luot upeita rakennekynsiä ja koristeluja vähemmällä ajalla sekä pienemmillä kustannuksilla. 

Pyrimme aina laadullisesti tarjoamaan asiakkaalle kynnet mitkä kestää huollosta huoltoon ilman ongelmia. Kynnet pysyvät aina kauniina. 

 

Koko koulutuksen jakson oppilaalla on tukena kouluttajan ja kouluttajatiimi sekä Mosaic oppilastiimin valtakunnallinen ryhmä. Koulutuksen aikaisesta yhteydenpidosta on vastuussa oppilas. Myös koulutuksen jälkeen tuki jatkuu ja taitoja on mahdollista hioa vielä lisäkoulutuksilla. 

                                               

MOSAIC    BASIC    PERUSKOULUTUS    2019    
 Päivä 1,  klo 10-14  Hygienia ja työergonomia, välinehuolto. Tuotekoulutus Mosaic sarjasta. Teoria. Mallia  ei  tarvita.

 

Päivä 2,  klo 10-17    Luonnonkynsien käsittely ja manikyyri.  Manikyyrigeelien  kanssa  työskentely,    luonnonkynnen  suojaukset,  korjaukset  sekä  geelilakkaukset.  Mallia ei tarvita,  työskentely    pareittain. Tule  puhtailla  kynsillä.  Harjoittelukuvien  palauttaminen,  10 kpl.    
 Saavuthan koulutuspäiville  puhtailla luonnonkynsillä. Harjoittelemme koulutuksen  oppeja  pareittain.        
 Ota  mukaan muistiinpanovälineet, välipala ja lounas toiselle päivälle.  Koulutuskeskuksessa  on jääkaappi ja mikro.        
Jokaisella oppilaalla on käytössä omat tarvikkeet koulutuksen aikana.  

Ensimmäisille päiville tarvitsette mukaan    seuraavat Mosaic Professionails tarvikkeet:  

-Perfect pusher

-cuticle nipplers

-Cuticle remover 

-Arhitect X Base tai Rubber    

-Uvlac  Top  

-Valinnaiset   mosaic polish Color sävyt    

-Starter        

-Super  Shine    

-Prep  Freshner    

-Ultrabond Primer tai Bond X    

-Vanulaput    

-240 zebra viila 

-180 bufferi    

-Mosaic    led-lamppu    
    Voit tilata etukäteen aloituspaketin omalta kouluttajalta ja paketti odottaa sinua koulutuksen ensimmäisenä päivänä koulutuskeskuksessa. Otathan huomioon että aloituspaketti on hyvä tilata 2-3 viikkoa etukäteen.

Itsenäinen harjoittelu, päivät 1-2 kuvausohjeet:

esivalmistelusta, preppaus,

geelien levityksen jälkeen 

lopputulos

Päivä 3 , klo. 10-17 

uudet kynnet , muotona neliö, kokoväri

mallia ei tarvita, työskentely pareittain,tule puhtailla kynsillä

päivä 4, klo. 10-17

uudet kynnet, muotona ovaali, ranskalainen manikyyri

Malli saapuu klo. 10.30. Koulutuksen aikana tehdään 1. käsi. Toinen käsi jää kotitehtäväksi.  Harjoittelukuvien palauttaminen 10kpl.

kaksi oppilasta voi myös jakaa yhden mallin , silloin tehdään koulutuksessa mallin molemmat kädet.

Ota mukaan muistiinpanovälineet, koulutusmateriaalit, välipalat ja lounaat, muista tämä kertoa myös mallille. 

Jokaisella oppilaalla on käytössä omat tarvikkeet koulutuksen aikana. Tarvitsette mukaan seuraavat Mosaic Professonails tarvikkeet:

-Perfect pusher

-Cuticle nippers

-Cuticle remover

-Arhitect X base tai rubber

-Vapaavalintainen top geeli

-Starter

-Prep freshner

-Ultrabond- tai Bond X primer

- Vanulaput

- 240 zebra viila

- 180 zebra viila

- 180 bufferi

- Sähköviila

- Diamond cone terä

- Pölysuti

Päivien aikana käytämme koulutuskeskuksen rakennegeelejä joten niitä et tarvitse mukaan.

Itsenäinen harjoittelujakso , päivät 3-4 kuvausohjeet:

Esivalmistelusta, preppaus

Muottien asettelu

Geelien levityksen jälkeen

Viilauksen jälkeen

Lopputulos

Päivä 5, klo. 10-17

Huolto

Malli saapuu klo. 10.30. Ota mukaan malli jolla on sinun tekemäsi kynnet, jos et löydä sellaista , ota yhteyttä kouluttajaan. Tarvittaessa 2 oppilasta voi jakaa yhden mallin 

Päivä 6, klo. 10-16

Huolto, muodonmuutos ovaalista manteliin 

Malli saapuu klo. 10.00. Malli mielellään sama kuin päivänä 4.

Harjoittelukuvien palauttaminen 10 kpl. 

saavuthan koulutuspäiville omat mallit mukana. Ensimmäisenä huoltopäivänä on mahdollista jakaa 1 malli 2 oppilaan kesken. Sovithan tästä itsenäisesti ryhmäkaverin kanssa. 

Toisena päivänä tarvitset mukaan oman mallin kenelle teet molempaan käteen huollon. 

Ota mukaan muistiinpanovälineet , koulutusmateriaalin, välipalat ja lounaat, muista kertoa tämä myös mallille.

Jokaisella oppilaalla on käytössä omat tarvikkeet koulutuksen aikana .

Tarvitsette mukaan samat tarvikkeet kuin päivinä 3 ja 4. Huoltopäivinä käytät omia rakennegeelejä joten ota mukaan valitsemasi geelit . Ne geelit millä sinulla on mukava työskennellä.

Itsenäinen harjoittelu, päivät 5-6 kuvausohjeet.

Ennen kuva

Esivalmistelusta,preppaus

Geelien levityksen jälkeen

Viilauksen jälkeen

Lopputulos, myös alapuoleta

Päivä 7, klo 10-13 Tukipäivä,    

ohjelma  räätälöidään,  vanhan    kertausta.  Mallia ei tarvita.    
Ota mukaan muistiinpanovälineet, koulutuskansio, välipala.    

 

Päivä 8, klo 11-15  Näyttö  osaamisesta  ja  kirjallinen koe.  *Erikseen sovittava 3kk sisällä koulutuksen viimeisestä    päivästä. 

 

Töitä pitäisi suorittaa jokaisen koulutusrytmin välissä vähintään 10 kappaletta. Oppilaalle annetaan tarkat    kuvaukset ja ohjeet, jonka mukaan kuvat palautetaan.     

Kuvat otetaan vain kynsistä lähikuvina, ilman lisäyksiä. Kaikista kuvista oppilas kokoaa itselleen portfolion, joka    otetaan mukaan näyttötyöhön.  Portfolio sisältää oppilaan kehityksen alkaen ensimmäisestä päivästä lopputyöhön    saakka.  Portfolio kerätään paperisena versiona kansioon.        
    ! Hox! Mikäli kuvia  ei palauteta tarvittavaa määrää, tai kuvat ovat laadullisesti  alle tarvittavan tason, on kouluttajalla    oikeus siirtää seuraavaa koulutuspäivää. Ennen seuraava koulutusrytmiä pitäisi oppilaan sisäistää edellisten päivien    opit. Kouluttaja voi tarvittaessa ohjata  oppilaan myös kertauspäivälle ennen seuraavaan rytmiin  siirtymistä.        
    Itsenäisen harjoittelun jakso koulutuksen viimeisen päivän jälkeen kestää 3 kk, minkä jälkeen oppilas on yleensä    valmis suorittamaan näytön osaamisesta. Jos näytön suorittaminen venyy viimeisestä koulutuspäiväst  pidemmälle    kuin 3 kk, ohjaamme oppilaan täydennyskoulutukseen, jonka jälkeen oppilaalla on taas aikaa 3kk näytön suorittamiseen.

 

Oppilas on sitoutunut lähettämään kouluttajalle koulutuspäivien välissä olevat harjoitustyöt kuvina. Töitä pitäisi suorittaa jokaisen koulutusrytmien välissä vähintään 10 kappaletta. Oppilaalle annetaan tarkat kuvaukset ja ohjeet minkä mukaan kuvat palautetaan. Kuvat otetaan vain kynsistä lähikuvina, ilman lisäyksiä. Kaikista kuvista oppilas koko itselleen portfolion mikä otetaan mukaan näyttötyöhön. Portfolio sisältää oppilaan kehityksen alkaen ensimmäisestä päivästä lopputyöhön saakka. Portfolio kerätään paperisena versiona kansioon. 

Jos kuvia ei palauteta tarvittava määrä tai kuvat ovat laadullisesti alle tarvittavaa tasoa on kouluttajalla oikeus siirtää seuraavaa koulutuspäivää. Ennen seuraava koulutusrytmiä pitäisi oppilaan sisäistä edellisten päivien opit. Kouluttaja voi tarvittaessa ohjata oppilaan myös kertauspäivälle ennen seuraavaan rytmiin siirtymistä. 

 

 

Molempiin ohjelmiin sisältyy:

Koulutuksen aikana käydään läpi myös paljon muuta ja kaikesta saat luonnolisesti mukaan runsaan kirjallisen tietopaketin.

-Kynsien historiaa

-Tuotekemia yleisesti

 -Kynsien anatomia ja kynnet yleisesti

-Kynsisairaukset ja muutokset

-Kynsideformaatiot

-Työturvallisuus ja -ergonomia

 -Mosaic tuotetietous, ominaisuudet ja edut 

-Rakennekynsien työvaiheet, erilaiset kynnet

-Ongelmatilanteita

-Geelikynsien erilaiset huollot ja työvaiheet

-Rakennekynsien poistaminen 

-Sähköviilan käyttö 

-Asiakaspalvelu 

 

Peruskoulutuksen jatko:

PREMIUM

 

Koulutuksen kesto on 5kk. Koulutuksen sisältyy 4 lähipäivää ja itsenäistä harjoittelua lähipäivien välissä. 

 

Premium koulutuksen lähipäivät, rytmi 1+1+1+1

 

Päivä 1, klo10-17

Pitkä neliö, kokoväri. 

Malli saapuu klo10. 

 

Harjoittelukuvien palauttaminen 5kpl. 

Päivä 1 kuvausohjeet: 

Lähtötilanne: päältä, c-kaari, profiili

Esivalmistelusta, preppaus

Muottien asettelu: päältä, profiili

Geelien levityksen jälkeen: päältä, c-kaari, profiili

Viilauksen jälkeen: päältä, c-kaari, profiili

Lopputulos: päältä, c-kaari, profiili

 

Päivä 2, klo10-17

Pitkä manteli, kokoväri.

Malli saapuu klo10. 

Harjoittelukuvien palauttaminen 5kpl. 

Päivä 2 kuvausohjeet: 

Lähtötilanne: päältä, c-kaari, profiili

Esivalmistelusta, preppaus

Muottien asettelu: päältä, profiili

Geelien levityksen jälkeen: päältä, c-kaari, profiili

Viilauksen jälkeen: päältä, c-kaari, profiili

Lopputulos: päältä, c-kaari, profiili

 

Päivä 3, klo10-17

Pitkä manteli, reverse tekniikalla. 

Malli klo10. 

 

Päivä 4, klo10-14

Näyttö osaamisesta.

Erikseen sovittava 3kk sisällä koulutuksen viimeisestä päivästä. 

 

Premium koulutuksen näyttökriteerit:

-Aikaraja 2h 30 minuuttia, 5 kynttä

- Muotona manteli. Muottipituudelta nr. 5 asti. 

-Reverse tekniikalla

-Arvionti kirjallisesta työstä

-Arvionti suoritetusta näyttötyöstä

-Portfolion arviointi

 

Oppilas on sitoutunut lähettämään kouluttajalle koulutuspäivien välissä olevat harjoitustyöt kuvina. Töitä pitäisi suorittaa jokaisen koulutuspäivien välissä vähintään 5 kappaletta. Oppilaalle annetaan tarkat kuvaukset ja ohjeet minkä mukaan kuvat palautetaan. Kuvat otetaan vain kynsistä lähikuvina, ilman lisäyksiä. Kaikista kuvista oppilas koko itselleen portfolion mikä otetaan mukaan näyttötyöhön. Portfolio sisältää oppilaan kehityksen alkaen ensimmäisestä päivästä lopputyöhön saakka. Portfolio kerätään paperisena versiona kansioon. 

 

Jos kuvia ei palauteta tarvittava määrä tai kuvat ovat laadullisesti alle tarvittavaa tasoa on kouluttajalla oikeus siirtää seuraavaa koulutuspäivää. Ennen seuraava koulutusrytmiä pitäisi oppilaan sisäistä edellisten päivien opit. Kouluttaja voi tarvittaessa ohjata oppilaan myös kertauspäivälle ennen seuraavaan rytmiin siirtymistä. 

 

Itsenäisen harjoittelun jakso koulutuksen viimeisen päivän jälkeen on 3kk minkä jälkeen oppilas on valmis suorittamaan Premium näytön osaamisesta. Jos näytön suorittaminen venyy viimeisestä koulutuspäivästä pidemmälle kuin 3kk ohjaamme oppilaan täydennyskoulutukseen minkä jälkeen oppilaalla on taas aikaa 3 kk näytön suorittamiseen. Näytön suorittamiseen on oppilaalla 2 kertaa, jos sen jälkeen näytön suorittaminen ei onnistu hyväksytysti on kouluttajalla oikeus ohjata oppilas täydennyspäivälle tai täydennyspäiville. Sen jakson suorittamisen jälkeen voi oppilas uudestaan suorittaa näytön. 

 

 

Mosaic Gel Paint Back to Basic-koristelukoulutus 

150.- (sis.alv. 24%)  

Kesto 1 päivä.

Kurssilla näytän tekniikat kuinka geelimaalilla loihdit nopeasti upeat koristeet kynnelle. 

Kurssi on antoisa niin aloittelijoille kuin myös kokeneille.

 

 

Täydennyskoulutus

186.- (sis.alv. 24%) 

ryhmässä max. 3 henkilöä

Kesto 1päivä.

Koulutuspäivä räätälöidään oppilaan toiveen mukaan. Koulutuksen aikana käydään läpi esim. ongelmatilanteita, poran käyttöä, rakennekynnen oikeoppista muotoilua, muottien käyttöä ym. 

Koulutukseen tarvitset mukaan mallin ja omat tarvikkeet. Tarvikkeet voi ostaa myös paikan päältä. Koulutukseen sisältyy kirjallinen materiaali. Koulutus on tarkoitettu jo alalla oleville ammattilaisille.  

 

 

 

Koulutuksien varausehdot:

-Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. 

-Koulutuspaikka on varattu  koulutusmaksun maksamisen jälkeen.

-Laskun maksamatta jättäminen ei ole koulutuspaikan peruutus. Peruutus täytyy tehdä erikseen samaa kanavaa kautta kuin paikka on varattu. Peruutukset tulisi tehdä vähintään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua jotta voisimme täyttää peruutuspaikan. 

-Sairaustapauksissa lääkärintodistuksella palautamme koulutussumman, muuten pidämme oikeuden pitää 50% koulutuksen arvosta jos koulutukseen tulo peruutaan alle 14 vuorokautta koulutuksesta. 

 -Sairaustapauksissa koulutuksen voi myös siirtää myöhempä ajankohtaan ilman veloituksia.                   

 -Kouluttajalla on oikeus siirtää tai perua koulutus jos minimiosallistujamäärä ei tule täyteen. 

-Kouluttajalla on oikeus muuttaa koulutusohjelmaa sopivaksi oppilaan tasoon. 

-Jos peruskoulutus jätetään oppilan puolesta kesken emme palauta jo maksettua suoritusta.  

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista koulutuksien peruutuksista ja siirroista. 

 

bottom of page